Maler Amager - Din lokale malerVil du have kvalitet til en god pris?

Med Malermester Brigsted Hansen får du en maler på Amager med mange års erfaring. Vi startede op i begyndelsen af 70’erne, og lige siden dengang har vi altid haft fokus på tætte, gode relationer imellem vores kunder og os.Kun faglærte malere

Vi går op i at udføre et ordentligt stykke arbejde og tilfredsstille dig som kunde. Alt vores malerarbejde udføres af faglærte malere, så du altid er garanteret den bedst garanteret behandling. Du kan som kunde hos os altid være sikker på, at vi kommer til den aftalte tid, ligesom vi altid møder friske og veloplagte op til dagens malerarbejde. Derudover sørger vi selvfølgelig for at rydde op efter os selv - ingen af vores kunder kan være fortjent med oprydning, efter vi har været der.

Din Lokale maler på Amager

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst malermester beliggende i Ørestad på Amager. Vi udfører alt malerarbejde inden for malerfaget på hele Sjælland, men primært arbejder vi med maleropgaver på Amager og i resten af Hovedstadsområdet.

Vi vægter kvalitet højt

Vi har i mange år haft loyale kunder hos os. Vi tror, det skyldes vores kvalitetsbevidste arbejde samt vores store fokus på service. Flere af vores længerevarende kunderelationer har i dag gjort, at vi har et indgående kendskab til deres præferencer. Dette har haft en positiv indvirkning på vores samarbejde med vores kunder, da vi efterhånden kender nogle af vores kunder ganske godt og omvendt. Vores kunder består af alt fra små og store firmaer, private, diverse institutioner samt ejer- og andelsforeninger.

Både indendørs & udendørs maler

Vi udfører både udvendigt såvel som indvendigt malerarbejde, hvor fællesnævneren altid kredser om grundighed og professionalisme. Amager er bl.a. præget af mange smukke lejligheder og parcelhuse, som vi igennem årene har malet og pudset facader på. Inden vi imidlertid går i gang med det udvendige malerarbejde af murværk og facader, tjekker vi imidlertid altid murværkets generelle forfatning, da vi ofte støder på murværk - af ældre dato - med frostsprængninger og sætningsskader. Det er først og fremmest vigtigt at få udbedret det, inden man går i gang med selve malerarbejdet.
herskabslejlighed
Brigsted-hansen-malerarbejde-for-DHL

Altid top professionelt

Vores maling får vi - blandt andet - fra anerkendte danske leverandører i form af Beck & Jørgensen A/S mv. Malermester Brigsted Hansen går op i at kunne give dig som kunde en god oplevelse og et godt resultat - uden at du skal betale overpris. Derfor tilbyder vi dig konkurrencedygtige priser med fokus på den højeste kvalitet.

Yderligere sørger vi for at overholde alle aftaler om vilkår og leveringstider for at give dig den bedste oplevelse. Skulle du - mod forventning - ikke være helt tilfreds med vores arbejde, kommer vi selvfølgelig forbi, og sørger for at alt er som det skal være. Vi kommer med glæde ud og giver et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

4.83/5 (6)
 
 

Din garanti for godt håndværk

 • Vi har netop fået malet vores lejlighed. Jeg er meget tilfreds med resultatet. God service og alle aftaler blev overholdt. Uden tvivl en anbefaling værd.
  Morten Poulsen
 • Malermester Henrik stod for alt malerarbejdet i forbindelse med en større renovering af vores hus. Vi kan allerede sige nu at han får vores varmeste anbefalinger. Han har virkelig udført et meget flot stykke arbejde. Henrik var meget pålidelig og meget imødekommende over for forholdende til alle opgaver. Et meget fint øje for detaljerne! Derudover følte vi os rigtig trygge ved at have ham i vores hus.
  Kirsten Nyborg
 • Jeg kontaktede Malermester Brigsted-hansen, da jeg skulle have fornyet min stue. Jeg fik både, spartlet, opsat filt og malet. Der blev aftalt pris og alt blev overholdt ned til mindste detalje. Vil absolut bruge dem igen til næste projekt.
  Torben Rasmussen
 • Vi fik vores kælder malet efter en vandskade. De var super dygtige og var hurtige til at lave et prisoverslag, der blev holdt. Vi kan ikke se der har været vandskade i kælderen længere. Vil klart anbefale Malermester Brigsted-hansen til andre!
  Mia Elina