Din lokale maler på NørrebroStår du og mangler en maler på Nørrebro? Så er du i trygge hænder hos os. Malermester Brigsted Hansen er beliggende i Ørestaden på Amager, men vi har kunder rundt omkring i hele København, hvor vi i særdeleshed har mange på indre og ydre Nørrebro - og derfor er vi meget kendt i området. Som malermesterfirma har vi kompetencerne i orden, hvorfor du kun finder faglærte malere hos os, som kan deres kram helt ned til fingerspidserne. Vi har mange forskellige slags kunder; alt fra private kunder til institutioner og virksomheder.

Servicen er i top

Som malermesterfirma er vi yderst garvede og top professionelle i alle aspekter inden for malerfaget. Vi anvender eksempelvis kun den bedste akrylmaling, der findes på markedet, hvorfor du er garanteret en maling, som holder i mange, adskillige år. Du kan spare med os angående farvevalg, hvis du altså mangler inspiration; vi har altid mange gode ideér. Når vi er færdige med et projekt, sørger for at rydde op efter os selv, ligesom vi kommer til de aftalte tider. Ligeledes møder vi friske og veloplagte frem til dagens maleropgaver.

Vi maler din lejlighed på Nørrebro

Det kan være relativt uoverskueligt at skulle male sin lejlighed; men fortvivl ej. Hos Malermester Brigsted Hansen, skal vi nok sørge for, at din lejlighed på Nørrebro, får en kærlig hånd. For når det kommer til indvendigt malerarbejde er vi leveringsdygtige i alt fra: maling af træ- og epoxygulve, maling af lofter, spartling af vægge og lofter, opsætning af glasvæv samt fint malerarbejde af dørkarme, lister mv.

Vi sikrer os, din facade er i en god forfatning

Udover maling indendørs udfører vi selvfølgelig også udvendigt malerarbejde. Her er det bl.a. pudsning og maling af facader, maling af vinduer, døre mv., som vi beskæftiger os med. Inden vi går i gang med at male eller pudse en facade, tjekker vi imidlertid altid murværkets generelle forfatning. Det kan være, der er revner i fugerne, hvilket er et typisk tegn på sætningsskader. Derudover kan murværket være udsat for frostsprængninger, hvilket ofte er et resultat af et utæt nedløbsrør, hvor vandet løber langs murværket - i stedet for at løbe via nedløbsrøret og ned i kloaken. Når murværket kontinuerligt blive udsat for vand ved regnvejr, har det meget svært ved at afgive fugten. Når efteråret og vinteren så gør sit indtog med frosttemperaturer, vil fugten udvide sig i murværket, hvilket resulterer frostsprængninger. Derfor måler vi altid fugten i murværket for at sikre os, at der ikke er sket frostsprængninger i murværket. Det er vigtigt dette først bliver udbedret, inden man går i gang med selve malerarbejdet.

Tag kontakt allerede i dag

Hos Malermester Brigsted Hansen glæder vi os til at høre fra dig. Tag kontakt til os i dag for at få et uforpligtende tilbud.
 
 

Din garanti for godt håndværk

Ring nu
Indhent tilbud