Maler Valby


Er du på udgik efter et kompetent maler i Valby? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malermester Brigsted Hansen har vi i mange år udført maleropgaver i hele Storkøbenhavn; og her er Valby ingen undtagelse. Vi har i flere årtier - faktisk siden starten af 70’erne - udført både større og mindre maleropgaver for private kunder såvel som virksomheder og institutioner.Passionerede faglærte malere


Hos Malermester Brigsted Hansen er vi først tilfredse med vores arbejde, når du som kunde er 100% tilfreds. Derfor har vi kun faglærte passionerede malere ansat, der alle brænder for deres håndværk. Derudover kan du trygt regne med, at vi kommer til den aftalte tid, ligesom vi altid sørger for at rydde op efter os selv. Vi tror, vores kompetente malere og vores høje serviceniveau er grundene til, at vores kunder i Valby - såvel som i resten af Storkøbenhavn - gang på gang tager kontakt til os, når de skal have lavet noget malerarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på din maler opgave i Valby her

Kvalitetsbevidst arbejde


Som faglærte malere med kompetencerne i orden møder vi altid friske og engagerede frem til dagens maleropgaver. Vi stræber altid efter, at vi giver vores kunder den bedste behandling, og derfor går vi aldrig på kompromis med malerfagets indiskutable fremgangsmåder.

Både indendørs & udendørs maler


Vi udfører både udvendigt såvel som indvendigt malerarbejde, hvor fællesnævneren altid kredser om grundighed og professionalisme. Valby er bl.a. præget af mange smukke murermester- og patriciervillaer, som vi igennem årene har malet og pudset facader på. Inden vi imidlertid går i gang med det udvendige malerarbejde af murværk og facader, tjekker vi imidlertid altid murværkets generelle forfatning, da vi ofte støder på murværk - af ældre dato - med frostsprængninger og sætningsskader. Det er først og fremmest vigtigt at få udbedret det, inden man går i gang med selve malerarbejdet.

Ekspertise er vigtigt


Maling af vinduer er et andet af vores fokusområder hos Malermester Brigsted Hansen. De fleste vinduer skal som hovedregel males hvert 5 år - ellers begynder den gamle maling at krakelere af. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaling for at sikre vores kunder det bedst mulige resultat. Akrylen fra vores maling danner en form for usynlig hinde på vinduet, som bl.a. gør at vinduet ikke bliver misfarvet af solens ultraviolette lys. Vi er også behjælpelige med alt fra maling af: hegn, vinduer, døre, terrasser, vindskeder, tag og meget andet.

Ligesom facader og murværk skal males, så skal ens hjem med jævne mellemrum også males indvendigt. Vi har mange års erfaring i alt fra: maling af lofter, trægulve, epoxygulve, men også spartling af vægge og lofter såvel som opsætning af glasvæv, andet tapet etc. Endvidere er vi også meget omhyggelige, når vi udfører fint malerarbejde af lister, dørkarme, høje paneler, stuk osv.

Maler Valby? Få et uforpligtende tilbud

Hos Malermester Brigsted Hansen kommer vi med glæde forbi, og giver et uforpligtende tilbud på en malerarbejde Valby og omegn. Vi ser frem til at høre fra dig.
 
 

Din garanti for godt håndværk

 • Vi har netop fået malet vores lejlighed. Jeg er meget tilfreds med resultatet. God service og alle aftaler blev overholdt. Uden tvivl en anbefaling værd.
  Morten Poulsen
 • Malermester Henrik stod for alt malerarbejdet i forbindelse med en større renovering af vores hus. Vi kan allerede sige nu at han får vores varmeste anbefalinger. Han har virkelig udført et meget flot stykke arbejde. Henrik var meget pålidelig og meget imødekommende over for forholdende til alle opgaver. Et meget fint øje for detaljerne! Derudover følte vi os rigtig trygge ved at have ham i vores hus.
  Kirsten Nyborg
 • Jeg kontaktede Malermester Brigsted-hansen, da jeg skulle have fornyet min stue. Jeg fik både, spartlet, opsat filt og malet. Der blev aftalt pris og alt blev overholdt ned til mindste detalje. Vil absolut bruge dem igen til næste projekt.
  Torben Rasmussen
 • Vi fik vores kælder malet efter en vandskade. De var super dygtige og var hurtige til at lave et prisoverslag, der blev holdt. Vi kan ikke se der har været vandskade i kælderen længere. Vil klart anbefale Malermester Brigsted-hansen til andre!
  Mia Elina
Ring nu
Indhent tilbud