Maling af trappe og trappeopgang

Hos Malermester Brigsted Hansen har vi som sagt, mange års erfaring i malerfaget. Gennem tiden har vi haft mange forskellige malerprojekter, rundt omkring i storkøbenhavn. Vi har derfor prøvet lidt af hvert, alt fra udvendigt til indvendigt malerarbejde. Alle de erfaringer vi har gjort os med tiden, gør vi kan kalde os eksperter inde for malgerfaget. Vores ekspertise dækker også over maling af trapper og trappeopgange. Så står du og har en trappe eller en trappeopgang, der trænger til nyt liv eller en kærlig malerhånd? Så er Malermester Brigsted Hansen det sikre valg.

Vi har haft en del malerprojekter, med forfaldne og slidte trapper og trappeopgange. Ydermere har vi også gode erfaringer med at male nyt liv, i nybyggelse som ofte er præget af kedelige beton opgange. Lige meget om du er privatkunde eller råder over flere ejendomme eller større bebyggelse, gammel som nyt, kan vi hos Malermester Brigsted Hansen, med garanti hjælpe.

Professionel tilgang og tilfredse kunder

Hvis vi er så heldige, at få lov til at renovere eller give nyt liv din trappe eller trappeopgang, er du garanteret et kompetent stykke håndværk, som lever op til dine forventninger.
Det absolut vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse med det arbejde vi har udført. Det er ikke nok vi selv synes, vi gør vores arbejde tilfredsstillende. Først når vi har accept fra vores kunder, kan vi stille os tilfredse. Vi ser det som en del af det fundament hvorpå virksomheden er bygget, at kundens tilfredshed kommer i første række. Hvorfor vi også altid har en professionel tilgang til alle opgaver. Det er altsammen med til, at garantere et kvalitetsresultat, vi hos Malermester Brigsted Hansen kan stå inde for.

Maling kan gøre underværker

Man skal ikke undervurdere, hvad maling kan gøre ved en forfalden eller helt ny opgang, som ofte er præget af den grå beton farve. Det kan variere en del fra opgang til opgang, hvor meget arbejde vi skal lave, for at opnå det resultat, vi mener er realistisk. Det er noget vi i høj grad finder ud af sammen med kunden, i den enkelte case. Ofte kan en opgang få helt nyt liv, kun ved at male vægge og paneler. Væggene vil altid være den del af en opgang der, tiltrækker mest blikfang. Dermed opnår man hurtigt en fornemmelse af fornyelse, ved at male dem. Det er dog ikke altid, det er det rigtige udgangspunkt. Vi oplever lige så ofte, at maling af trapper og/eller gelænder kan give, en lige så effektiv effekt. Hvorfor det derfor er noget vi tager stilling til, når vi er ude hos kunder og ikke en beslutning vi nødvendigvis kan tage over en telefon.

Vi bruger meget tid på, at høre hvad vores kunders ønsker er og hvilke forventninger de har til det endelige resultat. Samtidig byder vi ind med forslag, hvor vi trækker på vores

Få et uforpligtende tilbud i dag

Din garanti for godt håndværk

 • Vi har netop fået malet vores lejlighed. Jeg er meget tilfreds med resultatet. God service og alle aftaler blev overholdt. Uden tvivl en anbefaling værd.
  Morten Poulsen
 • Malermester Henrik stod for alt malerarbejdet i forbindelse med en større renovering af vores hus. Vi kan allerede sige nu at han får vores varmeste anbefalinger. Han har virkelig udført et meget flot stykke arbejde. Henrik var meget pålidelig og meget imødekommende over for forholdende til alle opgaver. Et meget fint øje for detaljerne! Derudover følte vi os rigtig trygge ved at have ham i vores hus.
  Kirsten Nyborg
 • Jeg kontaktede Malermester Brigsted-hansen, da jeg skulle have fornyet min stue. Jeg fik både, spartlet, opsat filt og malet. Der blev aftalt pris og alt blev overholdt ned til mindste detalje. Vil absolut bruge dem igen til næste projekt.
  Torben Rasmussen
 • Vi fik vores kælder malet efter en vandskade. De var super dygtige og var hurtige til at lave et prisoverslag, der blev holdt. Vi kan ikke se der har været vandskade i kælderen længere. Vil klart anbefale Malermester Brigsted-hansen til andre!
  Mia Elina
Ring nu
Indhent tilbud