Spartling af vægge og lofter

Spartling af vægge og lofter er én af de mest almindelige maleropgaver, som vi foretager her hos Malermester Brigsted Hansen. Det skyldes, at spartling generelt er noget, man skal have foretaget, når der skal flyttes, eller når huset skal gennemgå en større renovering, og derfor er spartling en hyppig, tilbagevendende opgave.

Eksperter inden for fuld- og pletspartling

Vi er eksperter inden for plet- og fuldspartling, så dine vægge og loft igen fremstår nydelige og plane. Hos Malermester Brigsted Hansen gør vi brug af fuldspartling, når mere eller mindre hele vægge eller lofter er slidte, og derfor - med stor sandsynlighed - også bærer præg af at være bulede eller hullede. Her påfører vi typisk en masse spartelmasse på hele væggen eller loftet, som sikrer at man får en væg eller loft som fremstå helt lige uden nogen former for ujævnheder eller skygger. Ved fuldspartling benytter vi os af en rullespartel, så vi hurtigt og effektivt kan få spartlet hele væggen eller loftet. Inden da sørger vi selvfølgelig altid for at vægge og loft er rengjort, så der ikke sidder løst puds fast på væggen. Hvis der bare er tale om få ujævnheder - eksempelvis fra traditionelle skruehuller - så er pletspartling derimod fyldestgørende. Ved pletspartling påfører vi kun spartelmasse de få steder, hvor der er huller.

En god spartling er fundamentet for den senere maling

Hele meningen med at spartle er at sørge for, at vægge og loft fremstår uden nogen ujævnheder. Således er fundamentet lagt for den senere maling som skal foretages. Tørretiden for den enkelte spartling er forskellig. Som hovedregel rækker 1 liter spartel til 1 kvadratmeter væg, og vi husker altid at efterslibe væggen, så den fremstår helt jævn. Yderligere kan vi eftertjekke væggen med et vaterpas, så dens overflade fremstår så lige som mulig. Hos Malermester Brigsted Hansen er vi yderst garvede inden for spartling af vægge og lofter, da det er én af de mest almindelige maleropgaver. Vi er lige umage og professionelle uanset opgavens omfang, og vi gør altid en dyd ud af, at du som kunde er 100% tilfreds med resultatet af vores malerarbejde - men også vores service. Malermester Brigsted Hansen er en del af Danske Malermestre, og derfor er du sikret, at vores arbejde er af den højeste standard. Vil vil med glæde komme ud og give et uforpligtende tilbud på spartling eller andet malerarbejde. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 

Din garanti for godt håndværk

 • Vi har netop fået malet vores lejlighed. Jeg er meget tilfreds med resultatet. God service og alle aftaler blev overholdt. Uden tvivl en anbefaling værd.
  Morten Poulsen
 • Malermester Henrik stod for alt malerarbejdet i forbindelse med en større renovering af vores hus. Vi kan allerede sige nu at han får vores varmeste anbefalinger. Han har virkelig udført et meget flot stykke arbejde. Henrik var meget pålidelig og meget imødekommende over for forholdende til alle opgaver. Et meget fint øje for detaljerne! Derudover følte vi os rigtig trygge ved at have ham i vores hus.
  Kirsten Nyborg
 • Jeg kontaktede Malermester Brigsted-hansen, da jeg skulle have fornyet min stue. Jeg fik både, spartlet, opsat filt og malet. Der blev aftalt pris og alt blev overholdt ned til mindste detalje. Vil absolut bruge dem igen til næste projekt.
  Torben Rasmussen
 • Vi fik vores kælder malet efter en vandskade. De var super dygtige og var hurtige til at lave et prisoverslag, der blev holdt. Vi kan ikke se der har været vandskade i kælderen længere. Vil klart anbefale Malermester Brigsted-hansen til andre!
  Mia Elina