Din lokale maler på FrederiksbergLeder du efter en malermester på Frederiksberg? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Malermester Brigsted Hansen har vi lige siden starten af 70’erne udført kvalitets malerarbejde i hele Storkøbenhavn; og her er Frederiksberg heller ingen undtagelse. Vi udfører både større og mindre maleropgaver, da vi har mange forskellige slags kunder - alt fra private kunder til institutioner og virksomheder.

Fokus på kvalitet

Hos Malermester Brigsted Hansen vægter vi kvaliteten af vores arbejde utroligt højt. Vi har udelukkende faglærte malere ansat, hvilket er din garanti for, at det givne malerarbejde bliver udført professionelt og med fokus på de respektive fremgangsmåder. Vi har derudover sans for de små detaljer, og vi behandler dit hjem eller virksomhed med stor respekt. Vi møder frem til dagens malerarbejde friske og veludhvilede, og overholder alle vores deadlines. Ydermere sørger vi for, at der intet rod efterlades, når vi er færdige med et projekt. Vores serviceniveau samt vores høje faglige niveau inden for malerfaget, er nok de væsentligste grunde til, at vi har mange loyale kunder i Frederiksberg og omegn. Vores malere udfører nemlig ikke blot et stykke arbejde. Malerfaget er vores helt store passion, og derfor er vi meget omhyggelige hver gang, vi udfører et stykke arbejde.

Indvendigt malerarbejde

Alle hjem skal med jævne mellemrum males indvendigt, da mados, støv og eventuel indendørs rygning gør vægge gullige; og derfor pynter det utroligt meget med nymalede vægge. Ved indvendigt malerarbejde udfører vi alt fra maling af lofter, trægulve og epoxygulve til spartling af af vægge og og lofte. Desuden står vi også for opsætning af tapet og fint malerarbejde af dørkarme, lister og døre.

Udvendigt malerarbejde

På Frederiksberg ligger der utrolig mange flotte patriciavillaer, hvor mange har store, pudsede facader. Men eftersom de fleste patriciavillaer blev bygget fra slutningen af 1800-tallet til 1930’erne, står murværket ofte ikke i den bedste forfatning. Hos Malermester Brigsted Hansen sørger vi derfor altid for, at måle fugtigheden i murværket, så vi kan sikre os, at der ikke er sket frostsprængninger i murværket. Hvis der er frostsprængninger eller sætningsskader i murværket, er det vigtigt, at dette først og fremmest bliver udbedret. Brug for en malermester på Frederiksberg? Hos Malermester Brigsted Hansen vil vi sætte stor pris på at komme forbi og give et uforpligtende tilbud på vores malerarbejde. Vi ser frem til at blive kontaktet.
 
 

Din garanti for godt håndværk

Ring nu
Indhent tilbud