Din lokale maler på Østerbro

Er du på udkig efter branchen mest dygtige og kompetente malermester? Vi har base i Ørestaden på Amager, men vi kører rundt i hele Storkøbenhavn, hvor vi har udført meget malerarbejde i brokvarterne; og her er Østerbro ét af de områder, som vi kender som vores egen bukselomme. Området er bl.a. præget af mange smukke herskabslejligheder og store patriciavillaer, hvor flere af disse har flotte udskæringer i form af stuk og paneler mv. Derfor er mange af disse boliger på Østerbro særlig interessante for et malermesterfirma som vores.

Garvede malere med fokus på god service

Hos Malermester Brigsted Hansen sætter vi altid en ære i at udføre et godt stykke håndværk. Vi udfører alt vores arbejde i overensstemmelse med vores kunder, så der aldrig opstår misforståelser vedrørende vores arbejde. Vi møder altid frem til dagens arbejde glade - og med et generelt positivt mindset - ligesom vi også altid er punktlige og kvalitetsbevidste i vores arbejde. Skulle du alligevel - mod forventning - ikke være tilfreds med vores arbejde, kommer vi selvfølgelig ud igen, og sørger for at alt er 110% i orden. Ydermere sørger vi altid for, at rydde nydeligt op efter vi har malet, ligesom vi behandler dit hjem med respekt; som var det vores eget.

Maling udvendigt

Udvendigt malerarbejde er endvidere én af vores spidskompetencer. Der findes - som sagt - mange bedårende og storslåede patriciavillaer, ambassadeboliger og andet liebhaveri på Østerbro, hvor fællesnævneren for disse ofte er deres flotte facader. Mange af disse villaer - og dermed også facader - er af ældre dato, og derfor kan de godt trænge til en kærlig hånd. Er der eksempelvis sket sætningsskader eller frostsprængninger, er det vigtigt, at disse først bliver udbedret, inden man går i gang med selve malerarbejdet. Hos Malermester Brigsted Hansen måler vi bl.a. fugtigheden i murværket ved mistanke om frostsprængninger, ligesom vi laver et grundigt tjek, om der er revner i fugerne. Ydermere udfører vi selvfølgelig også diverse indvendigt malerarbejde.

Brug for en malermester på Østerbro?

Her hos Malermester Brigsted Hansen skal vi nok gøre vores ypperste for at levere kvalitetsresultater, som vi selv kan være meget stolte af. Vi vil med glæde komme forbi og give et uforpligtende tilbud på Østerbro og omegn. Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 

Din garanti for godt håndværk

Ring nu
Indhent tilbud