Din lokale maler på KøbenhavnVil du have kvalitet til en god pris?Med Malermester Brigsted Hansen får du en maler med mange års erfaring. Vi startede op i begyndelsen af 70’erne, og lige siden dengang har vi altid haft fokus på tætte, gode relationer imellem vores kunder og os.

Kun faglærte malere

Vi går op i at udføre et ordentligt stykke arbejde og tilfredsstille dig som kunde. Alt vores malerarbejde udføres af faglærte malere, så du altid er garanteret den bedst garanteret behandling. Du kan som kunde hos os altid være sikker på, at vi kommer til den aftalte tid, ligesom vi altid møder friske og veloplagte op til dagens malerarbejde. Derudover sørger vi selvfølgelig for at rydde op efter os selv - ingen af vores kunder kan være fortjent med oprydning, efter vi har været der.

Lokal maler

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst malerfirma beliggende i Ørestad på Amager. Vi udfører alt malerarbejde inden for malerfaget på hele Sjælland, men primært arbejder vi på Amager og i resten af Hovedstadsområdet.

Vi vægter kvalitet højt

Vi har i mange år haft loyale kunder hos os. Vi tror, det skyldes vores kvalitetsbevidste arbejde samt vores store fokus på service. Flere af vores længerevarende kunderelationer har i dag gjort, at vi har et indgående kendskab til deres præferencer. Dette har haft en positiv indvirkning på vores samarbejde med vores kunder, da vi efterhånden kender nogle af vores kunder ganske godt og omvendt. Vores kunder består af alt fra små og store firmaer, private, diverse institutioner samt ejer- og andelsforeninger.

Altid top professionelt

Vores maling får vi - blandt andet - fra anerkendte danske leverandører i form af Beck & Jørgensen A/S mv. Malermester Brigsted Hansen går op i at kunne give dig som kunde en god oplevelse og et godt resultat - uden at du skal betale overpris. Derfor tilbyder vi dig konkurrencedygtige priser med fokus på den højeste kvalitet.

Yderligere sørger vi for at overholde alle aftaler om vilkår og leveringstider for at give dig den bedste oplevelse. Skulle du - mod forventning - ikke være helt tilfreds med vores arbejde, kommer vi selvfølgelig forbi, og sørger for at alt er som det skal være. Vi kommer med glæde ud og giver et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 

Din garanti for godt håndværk

Ring nu
Indhent tilbud