Udvendigt malerarbejde

Maling af vinduer

Professionel maling af vinduer

Hvis malingen på dine vinduer langsomt begynder at krakelere af, og den gamle maling bliver afsmittende, er det en god indikation på, at dine vinduer trænger til at blive malet. Hvis man bare lade vinduerne stå, og venter for længe med at få dem malet, kan fugt og snavs trænger direkte ind i træværket, hvilket kan resultere i råddent træ. Derfor er det helt fundamentalt vigtigt at få malet vinduerne, når de trænger til det - og det er ca. hvert 5. år. Hos Malermester Brigsted anvender vi altid kvalitets maling, når vi maler vinduer. Akrylen, som er i selve malingen, lægger sig som en beskyttende hinde på vinduets overflade, hvorfor solens UV lys bl.a. ikke misfarver træet. Ydermere er vi meget omhyggelige i vores malerarbejde, og vi sikrer os altid, at du som kunde hos os er 100% tilfreds med vores arbejde. Vi udfører også mange andre maleropgaver - både indendørs og udendørs - som du kan læse mere om her.

Maling af facader

Maling af alle facadetyper

Uanset hvilken slags facade man har, så skal denne males med jævne mellemrum. Facader kan bestå af flere forskellige materialer, men de facadetyper, vi oftest maler, er pudsede og blanke mursten, gasbeton og træfacader. Inden vi begynder med selve malerarbejdet, tjekke vi altid mur- eller træværkets generelle forfatning. Det betyder, at vi bl.a. måler fugtigheden i facaderne, for at se om der har været eventuelle frostsprængninger i murværket. Derudover tjekker vi, om der har været større sætningsskader - altså decideret revner i fuger - da disse først og fremmest skal udbedres, inden man går i gang med malingen. Ved selve malingen sørger vi for, at facaden får den nødvendige, robuste behandling, som giver en hårdfør og nydelig facade.

Andet udendørs malerarbejde

Du har måske en opgave som ikke er nævnt

Udover maling af facader og vinduer udfører vi selvfølgelig også mange andre maleropgaver udendørs. Alt fra maling af: døre, hegn, vindskeder, terrasser, tag, diverse træværk og meget andet er vi behjælpelige med. Fællesnævneren for alt vores malerarbejde, er, at vi altid går systematisk til værks, og aldrig springer over hvor gærdet er lavest. Det betyder, vi aldrig efterlader rod og affald, når vi eksempelvis er færdige med et projekt. Derudover er alle ansatte, hos Malermester Brigsted Hansen, selvfølgelig faglærte malere med kompetencerne i orden. Vi har eksempelvis i mange år haft loyale kunder, som gang på gang ringer til os, når de har brug for en maler. Vi tror, det skyldes, vi altid møder friske og veloplagte op, overholder aftaler, er kvalitetsbevidste og derudover aldrig går før vores kunder er 100% tilfredse med vores arbejde. Med andre ord er vi først tilfredse, når vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

Din garanti for godt håndværk

Ring nu
Indhent tilbud