Indvendigt malerarbejde

Med jævne mellemrum skal ens hjem males indvendigt. Faktorer som mados og tobaksrygning gør med tiden vægge gullige, og derfor pynter det gevaldigt med flotte, nymalede vægge. Hos Malermester Brigsted Hansen har vi mange års erfaring med indvendigt malerarbejde hos private hjem, erhvervsskoler og virksomheder.

Vi udfører alt vores malerarbejde med et smil, og vi sikrer os altid, at du som kunde hos os er 100% tilfredse med vores malerarbejde. Skulle du - mod forventning - alligevel ikke være helt tilfreds, kommer vi selvfølgelig ud og sørger for, at alt er i orden. Hos Malermester Brigsted Hansen tilbyder vi alle former for indvendigt maler- og renovationsarbejde.

Indvendigt malerarbejde med fokus på kvalitet

Hos Malermester Brigsted Hansen anvender vi kun markedets bedste maling, hvilket også giver det flotteste og mest slidstærke resultat. Vi anvender bl.a. maling og træbeskyttelse fra Beck & Jørgensen. Beck & Jørgensen har i - efterhånden - flere generationer produceret noget af det bedste maling på markedet på deres egen højteknologiske fabrik i Søborg. Ydermere sker deres produktudvikling altid med fokus på miljøet.

En del af Danske Malermestre

Vi er derudover en del af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for at alt vores malerarbejde er af den højeste standard. Som medlem af Danske Malermestre er vores malerarbejde kvalitetsstemplet, hvorfor du som kunde hos os er i sikre hænder. Vi har udelukkende faglærte malere ansat, som både har høj ekspertise og den nødvendige praktiske erfaring indenfor malerfaget. Alle vores malere prioriterer at have et højt serviceniveau, og derfor rydder vi bl.a. altid op efter os selv, ligesom vi altid sikre os, at vores kunder er tilfredse og glade for det færdige resultatet.

Har du spørgsmål til valg af maling, farvesammensætninger eller noget helt tredje, så står vi også klar med kompetent rådgivning. Tager du kontakt til os i dag, kan vi allerede inden for 24 timer levere et tilbud på malerarbejde.

 
 

Din garanti for godt håndværk

Ring nu
Indhent tilbud