Opsætning af glasvæv og andet tapet

Er du interesseret i at få pæne vægge uden nogen form for ujævnheder? Så bør du overveje at få opsat glasvæv, glasfilt eller noget helt andet tapet. Med hensyn til opsætning Hos Malermester Brigsted Hansen er vi eksperter i opsætning af glasvæv, såvel som vi er eksperter inden for opsætning af glasfilt mv.


Giv dit hjem et helt nyt udtryk med glasvæv og andet tapet

Op gennem 90’erne var glasvæv meget populært i private hjem. Det er dét så vidt muligt stadig, men i dag sætter vi i større og større omfang også glasvæv op i virksomheder samt i diverse institutioner. Det skyldes at glasvæv er meget robust, og derfor kan det tåle slitage i modsætning til en masse andre former for tapet. Glasvæv skiller sig også ud fra fra glasfilt, da der er struktur i tapetet, hvilket også medvirker til at gøre det meget stærkt. Glasfilt er derimod blevet populært som aldrig før i private hjem. I modsætning til glasvæv så er glasfilt ikke nær så modstandsdygtigt over for slitage, men til gengæld har det en helt glat overflade - uden nogen struktur. Opsætning af glasvæv eller glasfilt klarer vi ofte i forbindelse med spartling af vægge, så underlaget får en glat behandling, inden der bliver sat tapet på.

Eksempel på opsætning af tapet generelt

Inden vi går i gang med at sætte tapet op på en væg, så tjekker vi altid, om væggens overflade fremstår helt lige, så tapetet ikke buler ud nogen steder mv. Derudover påfører vi væggen med tapetklæber, hvor vi sørger for, at det fordeler sig jævnt og ligeligt rundt ved alle hjørner og kanter. Derefter begynder vi at rulle tapeten ud på væggen, hvorefter tapeten vil begynde at klæbe sig fast. Løbende fjerner vi alt den overskydende tapet, ligesom vi sørger for, at eventuelle mønstre passer sammen. Vi tjekker også, om der opstår luftbobler for til sidst at børste al tapeten fast til klæbemassen. I nogle tilfælde anvender vi også en loddesnor for at sikre os, at tapeten er sat helt lige på.

Hos Malermester Brigsted Hansen har vi mange års erfaring med opsætning af glasvæv, glasfilt og andet tapet. Vi er altid meget omhyggelige, når vi opsætter tapet, og vi afleverer kun et resultat, som vi kan stå 100% inde for. Vi er en del af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for at vores malerarbejde er af den højeste kvalitet.


Vi vil med glæde komme ud og give et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet.

 
 

Din garanti for godt håndværk

 • Vi har netop fået malet vores lejlighed. Jeg er meget tilfreds med resultatet. God service og alle aftaler blev overholdt. Uden tvivl en anbefaling værd.
  Morten Poulsen
 • Malermester Henrik stod for alt malerarbejdet i forbindelse med en større renovering af vores hus. Vi kan allerede sige nu at han får vores varmeste anbefalinger. Han har virkelig udført et meget flot stykke arbejde. Henrik var meget pålidelig og meget imødekommende over for forholdende til alle opgaver. Et meget fint øje for detaljerne! Derudover følte vi os rigtig trygge ved at have ham i vores hus.
  Kirsten Nyborg
 • Jeg kontaktede Malermester Brigsted-hansen, da jeg skulle have fornyet min stue. Jeg fik både, spartlet, opsat filt og malet. Der blev aftalt pris og alt blev overholdt ned til mindste detalje. Vil absolut bruge dem igen til næste projekt.
  Torben Rasmussen
 • Vi fik vores kælder malet efter en vandskade. De var super dygtige og var hurtige til at lave et prisoverslag, der blev holdt. Vi kan ikke se der har været vandskade i kælderen længere. Vil klart anbefale Malermester Brigsted-hansen til andre!
  Mia Elina