Maling af lofter

Leder du efter en kompetent malermester, som bl.a. kan male lofter? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malermester Brigsted Hansen har vi mange års erfaring med maling af lofter, såvel som vi er leveringsdygtige i andre former for indvendigt og udvendigt malerarbejde. Vi maler alt fra trælofter, gipslofter, pudsede lofter og mange andre slags lofter Lige siden de første spæde år har vi hos Malermester Brigsted Hansen ikke gået på kompromis med vores høje faglige niveau hvilket tydeligt skinner igennem, når vi eksempelvis maler lofter.


Undgå alt besværet med selv at male lofter

Nogle vælger selv at snuppe malerpenslen, når der skal males lofter. Men mange ved nødvendigvis ikke, hvilket stort for- og efterarbejde der skal foretages i forbindelse med maling af lofter. Man skal eksempelvis dække alle møbler af, sætte malertape op ved paneler og dørkarme samt eventuelt spartle. Når man har færdiggjort dette, skal det egentlige malerarbejde først til at gå i gang, og bagefter venter oprydningen selvfølgelig.


Ved i stedet at tage kontakt til Malermester Brigsted Hansen, slipper du for alt besværet med selv at skulle stå for malerarbejdet. Ydermere er du garanteret, at lofterne bliver malet professionelt, så du får et holdbart og smukt resultat, som holder i rigtig mange år. Vi efterlader heller aldrig nogen malerpletter, ligesom vi også altid sørger for at rydde op efter os selv, så du ikke skal stå for oprydningen. Derudover møder vi frem til dagens arbejde friske og veloplagte, og vi er altid venlige og påpasselige, når vi maler - uanset om det er i ejendomme, institutioner, virksomheder mv.


Kvalitetsstemplet malermesterfirma

Vi er en del af Danske Malermestre, som er et kvalitetsstempel på vores mangeårige arbejde inden for malerfaget. Under Danske Malermestrer finder du kun de allerbedste malermestre i Danmark, og derfor kan du være ganske tryg ved at vælge os, næste gang du skal have malet loft. Alt vores loftmaling får vi fra kendte danske leverandører som Beck & Jørgensen A/S mv. Beck & Jørgensen er kendte for at producere noget af det bedste træbeskyttelse og loftmaling på markedet; herunder loftmaling som er refleksfri. Mange vælger i dag at male loftet hvidt, men man kan give et rum en helt anden dynamik ved at male loftet en anden farve. Vi vil rigtig gerne komme ud og give et uforpligtende tilbud på maling af lofter. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 

Din garanti for godt håndværk

 • Vi har netop fået malet vores lejlighed. Jeg er meget tilfreds med resultatet. God service og alle aftaler blev overholdt. Uden tvivl en anbefaling værd.
  Morten Poulsen
 • Malermester Henrik stod for alt malerarbejdet i forbindelse med en større renovering af vores hus. Vi kan allerede sige nu at han får vores varmeste anbefalinger. Han har virkelig udført et meget flot stykke arbejde. Henrik var meget pålidelig og meget imødekommende over for forholdende til alle opgaver. Et meget fint øje for detaljerne! Derudover følte vi os rigtig trygge ved at have ham i vores hus.
  Kirsten Nyborg
 • Jeg kontaktede Malermester Brigsted-hansen, da jeg skulle have fornyet min stue. Jeg fik både, spartlet, opsat filt og malet. Der blev aftalt pris og alt blev overholdt ned til mindste detalje. Vil absolut bruge dem igen til næste projekt.
  Torben Rasmussen
 • Vi fik vores kælder malet efter en vandskade. De var super dygtige og var hurtige til at lave et prisoverslag, der blev holdt. Vi kan ikke se der har været vandskade i kælderen længere. Vil klart anbefale Malermester Brigsted-hansen til andre!
  Mia Elina